top of page

Een solo viool zorgt altijd voor een intieme sfeer bij uw speciale gelegenheid. De viool kan dringende, romantische melodieën spelen - en dan overschakelen naar technische vuurwerken. Een soloconcert speelt op het podium in de grote zaal, maar ook in uw huiskamer, kerk of stadhuis. Mogelijke optredens omvatten zowel hoogtepunten uit de klassiek als het favoriete liedje van de eregast.

Een solo optreden past uitstekend bij:

Bruiloft: Muziek bij binnenkomst van de bruid, tijdens de handtekeningen, als prelude of postlude tot de ceremonie en bij receptie of diner. Klassiek, pop of jazz.

Solo
Experience

Feest: Rendities van lievelingsliedjes op een belangrijk moment, sfeervolle achtergrondmuziek of dansmuziek. Ook als uitgebreid, gevarieerd, educatief solo optreden.

Serenade: Een optreden voor een speciaal persoon, als verjaardagscadeau, jubileumsverassing of begeleiding tot een onvergetelijk romantisch huwelijksaanzoek.

Uitvaart, begrafenis of crematie: Passende muziek bij de herdenking van een geliefde. Zowel klassieke als populaire nummers kunnen ten gehoren genracht worden.

Vraag nu naar de mogelijkheden voor uw volgende speciale gebeurtenis of evenement.

bottom of page